V měsíci dubnu jsme v rámci projektu „Odborník z praxe ve výuce – kariérové poradenství a podpora podnikavosti“, podporovaným Evropským programem a MŠMT, v naší škole přivítali místního podnikatele a odborníka v gastronomii pana Karla Mersiho. Žáci nejprve vyslechli krátkou besedu o radostech a starostech soukromého podnikání a poté nahlédli pod pokličku kulinářských tajemství. V praktické části projektu žáci vyráběli 3 druhy slavnostních pokrmů a také si vyzkoušeli, jak udělat dobrý bramborový salát.

Na závěr jsme společně ochutnávali, hodnotili společné dílo. Jako bonus nám pan Karel předvedl, jak vykuchat kuře na roládu.

Moc děkujeme panu K. Mersimu za odborné vedení, trpělivý a vstřícný přístup k našim žákům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Fill out this field
Fill out this field
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.